ARTIKEL PANAS!!!

Sabtu, 16 Julai 2011

SI BARD NI CHEGU KE MALAUN?


Calon buangan Ketua AMK PKR, CheguBard persoalkan benar ke tidak Polis belanjakan RM25 bagi menyediakan makanan tahanan Kotor 2? Sebabnya ialah :

Jumaat, 15 Julai 2011

TAIB MAHMUD AHLI FREEMASON?


Laporan FMT menyebut bahawa Ketua Menteri Sarawak adalah seorang ahli Freemason cawangan Sarawak. Dakwaan itu dikeluarkan oleh bekas orang kuat Parti Pesaka Bumiputra Bersatu (PBB) pimpinan Taib, iaitu Salleh Jaffaruddin.

Rabu, 13 Julai 2011

PERBICARAAN KES BUNUH SOSILAWATI : KENAPA SENYAP?


Perbicaraan kes bunuh usahawan kosmetik terkenal, Allahyarhamah Datuk Sosilawati Lawiya dan 3 rakannya sedang berjalan sekarang. Pihak pendakwaan telahpun memanggil 24 orang saksi, termasuk bekas suami  Allahyarhamah, Buhari Mohamed, yang telah memberi keterangan semalam. Hari ini pula, pihak yang terbabit dalam perbicaraan kes berkenaan melawat tujuh lokasi tempat penemuan bahan bukti dan pembunuhan mangsa-mangsa berkenaan.

20 INDON UPAHAN KONCO ANWAR?


Diberitakan oleh Malaysian Insider (klik sini) bahawa 20 orang warga Indonesia mengadakan demo protes di depan perkarangan Kedutaan Malaysia di Jakarta. Demo berkenaan bertujuan membantah tindakan kerajaan  Malaysia menghalang demo haram Kotor 2 Sabtu minggu lepas. Cuba baca kenyataan Indon ni :

Selasa, 12 Julai 2011

PAS DAH MULA LAKSANA NEGARA BERKEBAJIKAN

Kawan nak ucap tahniah kepada Naib Presiden Pas, Mahfuz Omar yang berjanji akan membela kakitangan awam dan mahasiswa yang bakal dikenakan tindakan tatatertib akibat menyertai demo haram Kotor 2 Sabtu lepas.

KENAPALAH PAK LAH JADI LAGU NI?


Kawan tak tahu nak cakap apa pasal bekas PM yang sorang ni. Dia menafikan yang dia mengatur pertemuan Ambiga dengan YDP Agong minggu lepas. Dia juga kata, dia berjumpa dengan Ambiga  sebelum India Juara Murtad tu menghadap Tuanku YDP Agong bagi mengingatkan si bebal tu supaya mematuhi titah nasihat Tuanku supaya tidak berarak di jalanan.

Isnin, 11 Julai 2011

HUSAM MUSA PUN PEMBOHONG BESAR JUGAK


Husam Musa ketika berucap di perkarangan Stadium Merdeka pada demo haram Kotor 2 kelmarin pun turut sama berbohong kepada peserta demo haram. Tujuannya adalah semata-mata untuk membangkitkan kemarahan peserta haram itu kepada kerajaan BN. 

Ahad, 10 Julai 2011

NIK AZIZ : SENANGNYA MELALUT JATUH HUKUM

Tok Guru Nik Aziz ni, kalau kawan tegur dia lebih-lebih, nanti penganut Pas marah-marah. Cakap kita ni tak hormat ulama dan ilmu kita ni beza macam langit dengan bumi bandingkan dengan tok guru. Tapi kalau tak ditegur, tok guru seorang ni bercakap macam orang hilang pedoman. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...