ARTIKEL PANAS!!!

Rabu, 20 Julai 2011

NI MEMANG DAH KURANG AJAR YANG TERLAMPAU

Darah kawan tengah mendidih ni!!! Ada makhluk biadap yang buat komen dalam salah satu artikel Free Malaysia Today yang menyatakan bahawa Umno diketuai oleh seorang yang bergelar ALLAH MELAYU!!!

Selasa, 19 Julai 2011

HJ HADI BAKAL KENA TIPU


Kawan bersimpati dengan Presiden Pas ni. Kerana ingin menjaga hati DAP, Hj Hadi terpaksa mengorbankan anak buahnya sendiri di Kedah.  

Isnin, 18 Julai 2011

TAMIL SRI LANKA DIBELA, INDIA PULAU PINANG?

Malang sungguh nasib penduduk India di Pulau Pinang. Ingatkan ada Timbalan Ketua Menteri di kalangan kaum India, nasib kaum India akan lebih terbela. Rupa-rupanya, ianya cuma mimpi indah di malam hari. Bila siang menjelma, lain pula realiti yang menanti.

SURAT MELAYU DAP

Kawan tak berminat nak mengulas panjang. Anda baca, anda fikir dan anda boleh komen di ruangan yang komen yang tersedia di bawah.

                 

Ahad, 17 Julai 2011

JERSI HARIMAU MALAYA PUN NAK DIPOLITIKKAN?

Ni betul-betul buat kawan naik hangin! Jersi biru yang dipakai oleh Harimau Malaya ketika menentang Liverpool petang semalam pun boleh dijadikan isu. Kononnya, Harimau Malaya tak pakai jersi belang kuning hitam atas sebab jurulatih Datuk K Rajagopal tunduk kepada tekanan kerajaan BN. Kononnya, kerajaan BN begitu paranoid dengan warna kuning hingga Harimau Malaya tidak memakai jersi rasmi pasukan tuanrumah.

MAHFUZ OMAR MELAWAK LAGI...

Patut la ramai rakan-rakan blogger menggelarkan dia ni Mahfuz Bean. Tak henti-henti dia ni buat lawak. Kalau lawak dia buat orang gelak tak apa juga, ni lawak yang buat orang muntah. 

Lawak dia kali ni ialah :

TONY PUA : DAP KELUAR DARI PAKATAN RAKYAT!!

Bagus, itu yang ramai rakyat Malaysia nak tengok. Lebih cepat, lebih bagus. Sebab, DAP ni sekarang dah jadi terlalu angkuh dan mahu berkuasa dalam semua segi. Polisi PR mesti mendapat persetujuan DAP dulu, barulah boleh dilaksana. Pas dan PKR cuma menjadi tunggangan DAP untuk mendapatkan undi Melayu saja. Ramai yang nak tengok samada DAP mampu berdiri sendiri tanpa sokongan Melayu yang menganut fahaman Pas dan PKR.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...