ARTIKEL PANAS!!!

Sabtu, 30 April 2011

ANWAR vs CHUA SOI LEK. SIAPA LEBIH BERANI?

Datuk Seri Anwar Ibrahim (AI) dan Datuk Seri Chua Soi Lek (CSL) mempunyai persamaan dalam kes video seks. Kedua-duanya terperangkap dalam isu seks yang mana rakaman aksi seks yang didakwa melibatkan kedua-duanya telah diedarkan bagi tujuan yang hanya pengedarnya dan Tuhan sahaja yang tahu.

Jumaat, 29 April 2011

ORANG LAIN BERSUMPAH, ORANG LAIN YANG KECOH....


Ahli perniagaan, Datuk Shazryl Eskay Abdullah; yang merupakan salah seorang dari trio Datuk T yang mendedahkan video perilaku seks seorang yang didakwa pemimpin kanan PR; telahpun selamat menyempurnakan upacara sumpah laknat di Masjid Amru Al-As di Bandar Baru Sentul jam 4.25 petang tadi.

Khamis, 28 April 2011

SPRM JADI BUDAK BELASAHAN?

Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Datuk Seri Abu Kassim Mohamed akhirnya mendapat peluang untuk bersemuka dengan wakil parti politik dalam sessi Wacana bertajuk "Rasuah Pemusnah Tamadun" yang diadakan di Auditorium Karangkraf semalam.

Rabu, 27 April 2011

VIDEO PART 2

Malam ni, negara digemparkan dengan kewujudan video bahagian 2 skandal yang sedang hangat diperkatakan. Kawan tak nak komen apa-apa. Kepada sesiapa yang nak tengok video part 2 tu, carilah link dalam beberapa blog utama dan buatlah penilaian anda sendiri....                                

Selasa, 26 April 2011

APABILA LOGIK MENGATASI AQIDAH...Kawan sungguh terkejut apabila seorang ADUN di Negeri Sembilan dari PKR yang beragama Islam bertanyakan soalan yang seolah-olahnya ditanyakan oleh seorang bukan Islam. 

SEK JENIS KEB CINA PENGHALANG INTEGRASI KAUM

Kesatuan Perkhidmatan Perguruan Kebangsaan (NUTP), dalam satu kajian tahun lalu yang membabitkan 159 buah sekolah menengah (sumber : laman web Malaysian Insider, klik di sini), mendapati 1/3 dari pelajar yang datangnya dari SJK (C), tidak faham samada Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris apabila melangkah ke sekolah menengah. Kajian terbabit juga mendapati, kadar keciciran pelajar Cina adalah hampir satu dalam setiap empat orang.

Kajian berkenaan juga menyimpulkan, keciciran ini berlaku kerana pelajar Cina cuma bergaul dan berinteraksi sesama mereka di dalam bahasa ibunda dan kurang menggunakan Bahasa Malaysia. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...