ARTIKEL PANAS!!!

Sabtu, 13 April 2013

ULAMA PAS HAMPIR SAMPAI TARAF MAKSUM?

Kawan tertarik dengan satu artikel yang terdapat dalam laman Facebook rasmi Ketua Penerangan Pas, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man. Dalam artikel berkenaan, penulis berkenaan mempertikaikan cercaan, makian dan kata-kata menghina MB Kelantan yang dilemparkan oleh lawan Nik Aziz kepadanya.

AKU MENULIS BUKAN KERNA NAMA...

Kawan mendapati, sejak parlimen dibubarkan oleh PM pada 3 April lepas, kempen media siber semakin agresif momentumnya. Dalam keghairahan memperjuangkan fakta untuk memastikan kemenangan parti yang disokong, pelbagai pendedahan telah dibuat bagi menjatuhkan kredibiliti lawan, baik yang pro BN mahupun PR.

Khamis, 11 April 2013

TISU UNTUK THREE STOOGES....


Pemimpin anugerah tuhan parti keldai mengumumkan yang three stooges yang semuanya tak tahu buat kerja ni akan kekal mempertahankan kerusi parlimen yang mereka menangi pada PRU12 2008. Anak perempuannya yang suka cari glamer tak tentu pasal akan bertanding semula di Lembah Pantai, si Cina lakhanat pakar sandiwara akan turun semula di Batu dan MB yang pernah tersasul suruh pengundi mengundi BN akan dipertaruhkan untuk mempertahankan kerusi Bandar Tun Razak.

Rabu, 10 April 2013

BILA SI TAK CERDIK MEMBUKA MULUT...

Biarlah kawan panggil diorang ni ayam, berkokok dan berketuk tak kira masa. Kalau panggil binatang yang menyalak tu, nanti dikatanya kita tak ada adab dan budi-bahasa pula. Jadi, kawan gunalah perumpamaan yang sopan sikit. 

Ahad, 7 April 2013

BUANG SAJA KERAKYATAN DIA NI!!!!

Padan muka!!! Tak ada perkataan lain yang lebih layak untuk Cina lakhanat ni. Baru dia tahu, negara ni ada undang-undang dan dia juga rakyat biasa yang tak diberi sebarang pengecualian dan keistimewaan.

DAH SAH DAH!!! TERBUKTI KEPALSUANNYA...

Akhirnya, kebenaran terbukti jua!!! Selama ni diorang sibuk taichi sana, taichi sini menafikan fakta yang seluruh rakyat Malaysia (kecuali penyokong totok PR dan Melayu lupa daratan) dah tahu. Walau bagaimana diorang nak sembunyikan fakta ni, namun itulah hakikat yang terpaksa ditelan diorang sejak berdekad parti diorang ni ditubuhkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...