ARTIKEL PANAS!!!

Jumaat, 19 April 2013

DIA BUAT MUKA KESIAN PULAK DAH!!!!

Alamak, sayu betul dia... Macam orang kehilangan bini pulak. Tapi, dia buat muka kesian gaya mana pun, kawan langsung tak kesian kat dia ni. Kawan nak kata padan muka, ada lah... Orang cam dia ni dan suku-sakat dia, tak layak langsung diberikan simpati... Biarkan dia merana dan meratap nasib malang dia...

Khamis, 18 April 2013

BENGONGNYA CINA TOKONG NI...

Kawan dah tak tahu nak kata apa kat Cina tokong sorang ni. Nak kata bodoh, ada kelulusan universiti berjela-jela. Nak ketawa, lawak yang dibuatnya ni semuanya lawak bengap. Nak marah, taraf dia tinggi tu... Ketua Menteri... Nanti kata tak hormat orang bergelar Yang Amat Berhormat pulak...

Rabu, 17 April 2013

MOTHER OF ALL BATTLES...

Dengan hari penamaan calon semakin hampir tiba pada Sabtu (20/04/2013) ini, para pemerhati politik dan pengundi mula mencongak beberapa pertarungan besar yang dijangka akan berlaku selepas BN dan PR mengumumkan nama calon-calon yang akan dipertaruhkan untuk mengibarkan cabaran parti masing-masing. 

LA... TAK HABIS-HABIS LAGI???

Si tua kutuk sepet DAP ni, masih lagi tak puashati. Tak habis-habis dia membebel pasal nak kena berentap dengan MB Johor, Datuk Ghani Othman. Kali ni, Tun Dr Mahathir dengan Tok Najib pulak jadi sasaran kemarahan dia. 

Selasa, 16 April 2013

ALAMAK!!! PERASANNYA DIA... KESIAN!!!

Kawan berasal dari Melaka. Walaupun dah hampir 20 tahun menetap di selatan Semenanjung, Melaka tetap di hati kawan. Kawan sering mengikuti perkembangan yang berlaku di negeri kelahiran kawan itu. Dan kawan amat berbangga dengan pembangunan pesat yang dinikmati oleh negeri Hang Tuah itu, hasil dari kebijaksanaan pentadbiran Ketua Menterinya, Datuk Seri Hj Mohd Ali Rustam.

Isnin, 15 April 2013

DIA SUDAH NAIK ANGIN LA...

Habislah MCA kali ni... Ada orang sudah betul-betul naik hangin dengan parti komponen BN ni. Hajat orang ni nak berentap dengan calon MCA kemungkinan besar tak kesampaian. Sebab itulah, berapi-api dia meluahkan kemarahan dia pada MCA.

PAKATAN YANG TAK SEPAKAT

Bagus, bagus... Makin lama makin banyak pulak... Tapi, kalau lebih banyak, lebih bagus... Masalahnya, apa yang bagus sangat tu?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...