ARTIKEL PANAS!!!

Jumaat, 15 April 2011

RAJA PETRA : KINI MUSUH DALAM SELIMUT ANWAR?


Komen Raja Petra Kamarudin (RPK) bahagian kedua yang disiarkan di TV3 malam tadi benar-benar mengundang kemarahan puak-puak penyokong PR. Antara lain, RPK "membelasah" Anwar sebagai hilang kredibiliti sebagai pemimpin PR kerana gagal menyatukan parti-parti di dalam PR, gagal menubuhkan kerajaan pusat pada 16 September 2008, tidak dapat menubuhkan kabinet bayangan dan pelbagai lagi.

Khamis, 14 April 2011

ALTANTUYA : NAMA NAJIB & ROSMAH DIBERSIHKAN OLEH RPKDalam pendedahan eksklusif yang disiarkan oleh Buletin Utama TV3 malam tadi, blogger reformasi yang mengendalikan laman web Malaysia Today, Raja Petra Kamarudin (RPK) menafikan beliau menuduh Datuk Seri Najib dan Datin Seri Rosmah terlibat dalam pembunuhan bekas model berasal dari Mongolia, Altantuya Shariibu beberapa tahun lepas.

Selasa, 12 April 2011

SUNGAI LEMBING NAN AMAN

Pintu gerbang Pekan Sg Lembing, menggamit kedatangan pengunjung.


Pada Ahad, 10/04/2011, kawan sempat melawat pak saudara orang rumah kawan di Pekan Sg Lembing, Kuantan, Pahang. Dah beberapa kali berkunjung ke sana, kawan memang tertawan dengan keindahan suasana di pekan koboi ini. Suasana di sini aman damai, jauh dari hiruk-pikuk dan kesibukan kota. Udara nyaman di sini dikelilingi kicauan burung, dengan pemandangan indah banjaran gunung yang menghijau membuatkan ada sesuatu yang menggamit perasaan kawan untuk sentiasa datang ke sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...